Carpaccio van het Argentijnse rund
Voorgerechten
Met Parmigiano Reggiano, wordt geserveerd met een knapperig toastje, olijven tapenade en een licht pittige mosterd-dressing, een super trendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering
5.0
7 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (7)
Oud / nieuwfien van Veen
16 december 2024
Caroline Fhijnbeen
30 juli 2024
Pearl
4 juni 2024
Marian Westerveld
21 mei 2024
Jennifer Ries
27 maart 2024
Meer in Voorgerechten
Vitello Tonato
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla
4.3
7 ratings
€ 12.50
Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes, oer degelijk maar o zo lekker in deze tijd
4.8
4 ratings
€ 11.00
Envelopje met spinazie en Brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, met een verrassende balsamico dressing en geroosterde noten
5.0
2 ratings
€ 11.00
Vispalet
Met gerookte zalm, zalmtartaar, gamba's, een crème van gestoomde makreel en gegrilde mul filet, geserveerd met een wakame venkelsalade
€ 13.90
Tomatensoep
Van Italiaanse rode rakkers, Franse basilicum en Nederlandse room
€ 7.50