Zeebaars (2 pers)
Hoofdgerecht
met sauce verte, venkelsalade en risotto
4.4
8 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (8)
Oud / nieuwSema Zeyneloglu
26 augustus 2024
Bastiaan Reindl
10 augustus 2024
Annelies Lassooy
2 juni 2024
Fiona Taylor
15 mei 2024
Stephanie Hatziioannou
8 april 2024
Meer in Hoofdgerecht
Dry Aged Côte de Boeuf (2 pers)
geserveerd met sauce Bordelais, een salade en frites
4.0
5 ratings
€ 41.50
Poussin
afgelakt met appel en geserveerd met spinazie, kippenjus en frites
4.5
13 ratings
€ 24.50
Zoutgebakken Knolselderij
met blauwe kaassaus, appelcider lak en gepofte boekweit
€ 24.50
Pieterman
met XO sauce, ingelegde citroen, beurre blanc en krokante cavolo nero
€ 24.50
Boeuf Bourguignon
langzaam gegaard rundvlees, wortel, ingelegde uitjes, afgewerkt met een krokant bladerdeeg
€ 24.50