Argentinian Rib-Eye
Hoofdgerecht/Main Course
Rib-Eyes zijn sappig, mals en vol van smaak. Sterk gemarmerd met een laag vet, wat deze snit zijn kenmerkende smaak geeft.
3.7
3 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (3)
Oud / nieuwGuo YH
14 juni 2024
Taghreed H
3 november 2024
STEVEN OBRIEN
14 januari 2025
Meer in Hoofdgerecht/Main Course
Beef Spare-Ribs
Gegrilde spareribs uit Argentinië geserveerd met barbecuesaus.
3.7
3 ratings
€ 35.95
Chicken Breast
Licht gemarineerde kipfilet met kruidenmix.
4.0
1 ratings
€ 23.95
New-Zealand Fillet
De Nieuw-Zeelandse filet wordt erkend als een van de beste. Het rundvlees is grasgevoerd, zeer voedzaam en vol van smaak omdat het vrij kan rondlopen in de weiden van Aotearoa.
4.0
2 ratings
€ 35.95 / 53.95 / 71.95 / 89.95
Argentinian Fillet
Een hoofdbestanddeel van Argentinië. Het met goud gelabelde Angus-rundvlees, dat met gras wordt gevoerd en vrij uit de pampa's komt, wat de tederheid brengt.
5.0
1 ratings
€ 33.95 / 50.95 / 67.95 / 83.95
Canadian Fillet
Het Canadese rundvlees, ook wel bekend als de koning van gemarmerde Angus, een rundvlees dat is ontstaan uit het lokale erfgoed van Canada. Deze filet is gemaakt van jongvee en levert een zachtere en malse filet op, die sappige, sappige smaken vertoont
5.0
6 ratings
€ 47.95 / 71.95 / 93.95 / 117.95