Ravioli ai Funghi Porcini con Burro, Erbe e Polvere di Amaretti
Pasta
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood met een saus van knoflook, boter, tijm, peterselie en een vleugje bitterkoekjes
5.0
5 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (5)
Nieuw / oudJan M.
Jun 07, 2024
Jennifer De Vet
May 10, 2024
Oreah v D
Oct 28, 2023
Karin Van Den Berg
Sep 10, 2023
Jolanda Scherpenhuizen
Aug 19, 2023
Meer in Pasta
Tortelloni al Nero di Seppia con Capesante
Gevulde rood/zwarte pasta met Sint Jacobsschelp en zeebaars, geserveerd met broccoli crème en burratasaus
2.0
1 ratings
€ 27.50
Pappardelle al Ragout di Cinghiale
Lintpasta met saus van wild zwijn
2.0
1 ratings
€ 24.50
Special: Fonduta di Formaggio
Klassieke kaasfondue met desembrood, gefrituurde polenta en diverse groenten
5.0
3 ratings
€ 21.50
Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino (met gamba’s)
Olijfolie extra vergine, pepers, knoflook en peterselie, met gamba’s
5.0
1 ratings
€ 26.50
Ravioli ai Sapori di Mare
Met heek en zeebaars gevulde pasta met een saus van cherrytomaatjes en rucolachips
€ 25.00