Baa(r)sje van de school
Hoofdgerechten
Gebakken zeebaarsfilet met gamba’s en witte wijn saus
4.8
4 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (4)
Nieuw / oudPhilipp Rickert
Jul 16, 2024
Pascha R.
May 18, 2024
Albert van Dijk
Zeebaars op de huid en lasagnevel was goed! Eigen blondbier “Meester-bier” is echt een aanrader.
May 07, 2024
M. Hoekstra
Lekkere zeebaars gegeten. Puree met zeekraal was er erg lekker bij.
Feb 19, 2024
Meer in Hoofdgerechten
Aap-noot-mies
Mixed-grill van diamanthaas, varkenshaas en kippendij met kruidenboter en salsasaus
4.7
3 ratings
€ 26,50
Pietje Bell
Gebakken diamanthaas met gamba’s en truffel-cognacsaus
5.0
12 ratings
€ 27,50
Citroenrisotto
Zomerse citroenrisotto met groene asperge, doperwt en halloumi
5.0
1 ratings
€ 24,00
Schoolsalade
Gemengde salade met gebakken diamanthaaspuntjes en gamba’s in een lichtpittige chilisaus (lauwwarm geserveerd)
5.0
2 ratings
€ 21,50
Meester steak
Gebakken runder entrecote(250 gr.) met szechuan pepersaus
5.0
7 ratings
€ 29,50