Tagliatelle Al Funghi I Umbria
Hoofdgerechten
Tagliatelle pasta uit de regio Emilia-Romagna, in crème met zwarte truffel 'Umbria', paddenstoelen, spinazie en parmigiano (met garnalen of zalm + €4,50 supplement)
4.6
5 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (5)
Nieuw / oudEbru Seker
Nov 16, 2023
Jozeph Verbon
Dec 10, 2023
Ammy De Rooij
Mar 16, 2024
Thomas Kaba
Jun 13, 2024
françois kany
Aug 05, 2024
Meer in Hoofdgerechten
Trio van Vis I Atlantic
Combinatie van zeebaars, zalm en een gekruide gamba
2.0
1 ratings
€ 25.50
Zeebaars I Benelux
Gebakken zeebaarsfilet met een saus van Noilly Prat
5.0
1 ratings
€ 22.50
Canard à l'Orange I France
Tamme eendenborst op zijn vet gebakken met een saus van sinaasappel en Cointreau
5.0
1 ratings
€ 23.00
Bife de Lomo Argentina (Ossenhaas) I Buenos Aires
Op de Green Egg gegrilde tournedos van ossenhaas op Argentijnse wijze met een fris-pikante saus van vleesjus, tabasco, limoen en gedroogde munt
5.0
5 ratings
€ 29.50
Black Angus a la Bordelaise I Bordeaux
Op de Green Egg gegrilde Black Angus entrecote met een saus van bordeauxwijn, gekarameliseerde rode ui en rozemarijn
5.0
1 ratings
€ 26.00