Beste Gerechten in Midsland
BIG Sexy Burger
`t Wapen van Terschelling
met sla, tomaat, augurk, bacon en cheddar en kerriemayonaise
3.7
3 ratings
€ 24
Hoofdgerechten
Bruschetta Pomodoro
Italiaans restaurant VITO
Geroosterd brood, cherrytomaat en op smaak gemaakt met knoflook en balsamico
3.8
4 ratings
€ 8.50
Voorgerechten
Patatje Terschellinger runderstoofvlees
Strandpaviljoen De Branding
4.3
3 ratings
€ 17.50
Hoofdgerechten
Fastnet rock
Restaurant de Drie Grapen
Sliptong (3 stuks), gebakken in roomboter
4.3
3 ratings
€ v.a. 31.00
Hoofdgerechten
Garnalencocktail
Restaurant de Drie Grapen
4.5
6 ratings
€ v.a. 13.95
Voorgerechten
Tiramisu 2.0
Gastrobar Onder de Pannen
4.6
16 ratings
€ 9.50
Desserts
Frutti di Mare
Italiaans restaurant VITO
Tomatensaus, variërende zeevruchten waaronder mosselen, inktvis en garnalen, knoflook
4.7
12 ratings
€ 18.50
Pizza
Tiramisu
Italiaans restaurant VITO
Huisgemaakte Italiaanse klassieker
4.7
9 ratings
€ 7.95
Desserts
Bismarck
Italiaans restaurant VITO
Tomatensaus, mozzarella, achterham, pancetta spek en ei
4.7
6 ratings
€ 17.00
Pizza
Eryngii
Restaurant de Drie Grapen
(Koningsoesterzwam) gebakken met olijfolie, citroen, parmezaan en peterselie
4.7
3 ratings
€ 9.95
Voorgerechten
Spaghetti Carbonara
Italiaans restaurant VITO
Guanciale, ei, zwarte peper, pecorino
4.7
13 ratings
€ 17.50
Pasta
Babi Ketjap
Gastrobar Onder de Pannen
Indonesisch stoofgerecht van procureur, geserveerd met rijst
4.8
8 ratings
€ 24.50
Hoofdgerechten
Doggersbank
Restaurant de Drie Grapen
Biefstuk van de haas met champignons en kruidensaus
4.8
16 ratings
€ 32.50
Hoofdgerechten
Gegrilde Entrecôte
Gastrobar Onder de Pannen
Van de kamado grill, met truffeljus
4.8
6 ratings
€ 28.50
Hoofdgerechten
Ode aan de Cranberry
Gastrobar Onder de Pannen
Flan met diverse bereidingen van cranberry
4.9
7 ratings
€ 9.50
Desserts
Côte de Boeuf
Gastrobar Onder de Pannen
Gegrild Hereford ribstuk voor twee, +/- 1000 gram, geserveerd met groenten van het moment
4.9
8 ratings
€ 7.00 per 100 gram
Hoofdgerechten
Bresaola Carpaccio
Italiaans restaurant VITO
Carpaccio van dry aged rundvlees, parmezaanse kaas, paddenstoelencrème, zongedroogde tomaat
5.0
5 ratings
€ 11.50
Voorgerechten
Mosselen Onder de Pannen
Gastrobar Onder de Pannen
Met gorgonzola, knoflook & ui
5.0
4 ratings
€ 26.50
Hoofdgerechten
Grote Kaap
Restaurant de Drie Grapen
Een grote karbonade, ± 650 gram met verse champignons en braadjus
5.0
4 ratings
€ 31.00
Hoofdgerechten
Twee bereidingen van Terschellinger Lam
De Koffiepot restaurant-lounge
Doperwten, Ratatouille, Beurre Rouge met geitenboter
5.0
4 ratings
€ 26.50
Hoofdgerechten
Terschellinger Lamsschenkel
Gastrobar Onder de Pannen
Met pastinaakpuree en jus van bosui & knoflook
5.0
4 ratings
€ 31.50
Hoofdgerechten
Affogato al caffè
Gastrobar Onder de Pannen
een bolletje vanille ijs, ‘verdronken’ in espresso
5.0
3 ratings
€ 5.50
Desserts
Zeebaarsfilet
Gastrobar Onder de Pannen
Met geroosterde wintergroenten, saus van pompoen & gember
5.0
3 ratings
€ 27.50
Hoofdgerechten
Steak tartaar
Gastrobar Onder de Pannen
Met pata negra en tapenade vinaigrette
5.0
3 ratings
€ 13.75
Voorgerechten
Mandje brood
Restaurant de Drie Grapen
Met gezouten boter, hummus en olijfolie
5.0
3 ratings
€ 9.00
Voorgerechten