Beste Gerechten in Midsland

Rating

Dieet

Type

Gang

25 Gerechten

BIG Sexy Burger

`t Wapen van Terschelling

met sla, tomaat, augurk, bacon en cheddar en kerriemayonaise

3.7

3 ratings

€ 24

Hoofdgerechten

Bruschetta Pomodoro

Italiaans restaurant VITO

Geroosterd brood, cherrytomaat en op smaak gemaakt met knoflook en balsamico

3.8

4 ratings

€ 8.50

Voorgerechten

Patatje Terschellinger runderstoofvlees

Strandpaviljoen De Branding

4.3

3 ratings

€ 17.50

Hoofdgerechten

Fastnet rock

Restaurant de Drie Grapen

Sliptong (3 stuks), gebakken in roomboter

4.3

3 ratings

€ v.a. 31.00

Hoofdgerechten

Garnalencocktail

Restaurant de Drie Grapen

4.5

6 ratings

€ v.a. 13.95

Voorgerechten

Tiramisu 2.0

Gastrobar Onder de Pannen

4.6

16 ratings

€ 9.50

Desserts

Frutti di Mare

Italiaans restaurant VITO

Tomatensaus, variërende zeevruchten waaronder mosselen, inktvis en garnalen, knoflook

4.7

12 ratings

€ 18.50

Pizza

Tiramisu

Italiaans restaurant VITO

Huisgemaakte Italiaanse klassieker

4.7

9 ratings

€ 7.95

Desserts

Bismarck

Italiaans restaurant VITO

Tomatensaus, mozzarella, achterham, pancetta spek en ei

4.7

6 ratings

€ 17.00

Pizza

Eryngii

Restaurant de Drie Grapen

(Koningsoesterzwam) gebakken met olijfolie, citroen, parmezaan en peterselie

4.7

3 ratings

€ 9.95

Voorgerechten

Spaghetti Carbonara

Italiaans restaurant VITO

Guanciale, ei, zwarte peper, pecorino

4.7

13 ratings

€ 17.50

Pasta

Babi ketjap

Gastrobar Onder de Pannen

Indonesisch stoofgerecht

4.8

8 ratings

€ 23.50

Hoofdgerechten

Gegrilde entrecôte

Gastrobar Onder de Pannen

van de kamado grill, met truffeljus

4.8

6 ratings

€ 28.50

Hoofdgerechten

Ode aan de Cranberry

Gastrobar Onder de Pannen

flan met diverse bereidingen van cranberry

4.9

7 ratings

€ 9.50

Desserts

Doggersbank

Restaurant de Drie Grapen

Biefstuk van de haas met champignons en kruidensaus

4.9

15 ratings

€ 32.50

Hoofdgerechten

Côte de boeuf

Gastrobar Onder de Pannen

Gegrild Hereford ribstuk voor twee, +/- 1000 gram geserveerd met groenten van het moment

4.9

8 ratings

€ 7,- per 100 gram

Hoofdgerechten

Bresaola Carpaccio

Italiaans restaurant VITO

Carpaccio van dry aged rundvlees, parmezaanse kaas, paddenstoelencrème, zongedroogde tomaat

5.0

5 ratings

€ 11.50

Voorgerechten

Mosselen Onder de Pannen

Gastrobar Onder de Pannen

Met gorgonzola, knoflook & ui

5.0

4 ratings

€ 26.50

Hoofdgerechten

Grote Kaap

Restaurant de Drie Grapen

Een grote karbonade, ± 650 gram met verse champignons en braadjus

5.0

4 ratings

€ 31.00

Hoofdgerechten

Twee bereidingen van Terschellinger Lam

De Koffiepot restaurant-lounge

Doperwten, Ratatouille, Beurre Rouge met geitenboter

5.0

4 ratings

€ 26.50

Hoofdgerechten

Terschellinger lamsschenkel

Gastrobar Onder de Pannen

met pastinaakpuree en jus van bosui & knoflook

5.0

4 ratings

€ 29.50

Hoofdgerechten

Affogato al caffè

Gastrobar Onder de Pannen

een bolletje vanille ijs, ‘verdronken’ in espresso

5.0

3 ratings

€ 5.50

Desserts

Zeebaarsfilet

Gastrobar Onder de Pannen

met geroosterde wintergroenten, beurre blanc en bieslookolie

5.0

3 ratings

€ 26.50

Hoofdgerechten

Steak Tartaar

Gastrobar Onder de Pannen

Met pata negra en tapenade vinaigrette

5.0

3 ratings

€ 13.75

Voorgerechten

Mandje brood

Restaurant de Drie Grapen

Met gezouten boter, hummus en olijfolie

5.0

3 ratings

€ 9.00

Voorgerechten