Beste Hoofdgerechten gerechten in Schiermonnikoog

Rating

Dieet

Type

Gang

11 Gerechten

Sliptong

De Ware Jakob

Sliptong (3 stuks) gebakken in boter

4.2

6 ratings

€ 27.50

Hoofdgerechten

Tox burger

Tox Bar

Klassieke runderburger van de “Lauwersmeerse hooglander” met rode ui, tomaat, komkommer, huisgemaakte sambasaus en een plakje bacon. Burger XXL, 2 burgers + 5,00

4.4

14 ratings

€ 16.50

Hoofdgerechten

Saté Marijke

Tox Bar

’Gouwe ouwe‘ varkenssaté van de Akbar met satésaus en seroendeng. Geserveerd met (krul)frites.

4.5

6 ratings

€ 17.50

Hoofdgerechten

Indiase curry met Waddelam

Strandpaviljoen De Marlijn Schier

Langzaam gegaard waddelam op basis van garam masala. Geserveerd met basmati rijst en naanbrood

4.7

3 ratings

€ 27.00

Hoofdgerechten

Zeebaars filet

De Ware Jakob

Zeebaars filet gebakken in olijfolie met gebakken Noorse garnaaltjes, knoflook en zeekraal

4.7

3 ratings

€ 25.00

Hoofdgerechten

Risotto di mare

Strandpaviljoen De Marlijn Schier

Citroenrisotto met coquilles, mosselen, gamba`s, knoflook, witte en groene asperges, saffraan, zeekraal, verse kruiden en tomaatpaprikasaus

4.7

7 ratings

€ 29,00

Hoofdgerechten

Tournedos

Hotel Brasserie Brakzand

Jus van delice de bourgogne

4.8

4 ratings

€ 30.00

Hoofdgerechten

Runder flat iron steak van de lava grill 200gr

De Ware Jakob

met kruidenboter

5.0

9 ratings

€ 25,5

Hoofdgerechten

Proeverij van ’t Wad

Havenpaviljoen Wad Anderz

Bisque van Waddengarnalen, Thaise viskroketjes, oesters, gravad lax Wad Anderz, kokkels en mossels; geserveerd met brood en salade

5.0

3 ratings

€ 35 p.p. (vanaf twee personen)

Hoofdgerechten

Wad’n viscurry

Havenpaviljoen Wad Anderz

Rode curry met vis van het seizoen, schaal- en schelpdieren uit de Wadden- en Noordzee; geserveerd met basmatirijst. Wijntip: Ferrandière Grand Blanc; glas 7.5

5.0

3 ratings

€ 25.50

Hoofdgerechten

Rundermedaillons

Tox Bar

Rundermedaillons van Black Angus met chimichurri. Geserveerd met (krul)frites.

5.0

3 ratings

€ 21,5/25,5

Hoofdgerechten