Beste Hoofdgerechten gerechten in Schiermonnikoog
Sliptong
De Ware Jakob
Sliptong (3 stuks) gebakken in boter
4.2
6 ratings
€ 27.50
Hoofdgerechten
Tox burger
Tox Bar
Klassieke runderburger van de “Lauwersmeerse hooglander” met rode ui, tomaat, komkommer, huisgemaakte sambasaus en een plakje bacon. Burger XXL, 2 burgers + 5,00
4.4
14 ratings
€ 16.50
Hoofdgerechten
Saté Marijke
Tox Bar
’Gouwe ouwe‘ varkenssaté van de Akbar met satésaus en seroendeng. Geserveerd met (krul)frites.
4.5
6 ratings
€ 17.50
Hoofdgerechten
Indiase curry met Waddelam
Strandpaviljoen De Marlijn Schier
Langzaam gegaard waddelam op basis van garam masala. Geserveerd met basmati rijst en naanbrood
4.7
3 ratings
€ 27.00
Hoofdgerechten
Zeebaars filet
De Ware Jakob
Zeebaars filet gebakken in olijfolie met gebakken Noorse garnaaltjes, knoflook en zeekraal
4.7
3 ratings
€ 25.00
Hoofdgerechten
Risotto di mare
Strandpaviljoen De Marlijn Schier
Citroenrisotto met coquilles, mosselen, gamba`s, knoflook, witte en groene asperges, saffraan, zeekraal, verse kruiden en tomaatpaprikasaus
4.7
7 ratings
€ 29,00
Hoofdgerechten
Tournedos
Hotel Brasserie Brakzand
Jus van delice de bourgogne
4.8
4 ratings
€ 30.00
Hoofdgerechten
Runder flat iron steak van de lava grill 200gr
De Ware Jakob
met kruidenboter
5.0
9 ratings
€ 25,5
Hoofdgerechten
Proeverij van ’t Wad
Havenpaviljoen Wad Anderz
Bisque van Waddengarnalen, Thaise viskroketjes, oesters, gravad lax Wad Anderz, kokkels en mossels; geserveerd met brood en salade
5.0
3 ratings
€ 35 p.p. (vanaf twee personen)
Hoofdgerechten
Wad’n viscurry
Havenpaviljoen Wad Anderz
Rode curry met vis van het seizoen, schaal- en schelpdieren uit de Wadden- en Noordzee; geserveerd met basmatirijst. Wijntip: Ferrandière Grand Blanc; glas 7.5
5.0
3 ratings
€ 25.50
Hoofdgerechten
Rundermedaillons
Tox Bar
Rundermedaillons van Black Angus met chimichurri. Geserveerd met (krul)frites.
5.0
3 ratings
€ 21,5/25,5
Hoofdgerechten