Beste Vis gerechten in Schiermonnikoog
Sliptong
De Ware Jakob
Sliptong (3 stuks) gebakken in boter
4.2
6 ratings
€ 27.50
Hoofdgerechten
Marlijns vissoep
Strandpaviljoen De Marlijn Schier
Onze soep als voorgerecht met verschillende visfilets, gamba's, mosselen, coquille en zeekraal. Geserveerd met brood.
4.6
15 ratings
€ 16.50
Voorgerechten
Zeebaars filet
De Ware Jakob
Zeebaars filet gebakken in olijfolie met gebakken Noorse garnaaltjes, knoflook en zeekraal
4.7
3 ratings
€ 25.00
Hoofdgerechten
Thaise viskroketjes
Havenpaviljoen Wad Anderz
Gemaakt van Noordzee vis en Solt Waddengarnalen, geserveerd met zeewier-komkommersalade en zoete chilisaus
4.7
3 ratings
€ 13.00
Voorgerechten
Risotto di mare
Strandpaviljoen De Marlijn Schier
Citroenrisotto met coquilles, mosselen, gamba`s, knoflook, witte en groene asperges, saffraan, zeekraal, verse kruiden en tomaatpaprikasaus
4.7
7 ratings
€ 29,00
Hoofdgerechten
Gebakken gamba's
De Ware Jakob
Gebakken gamba's in olijfolie, knoflook, rode ui en zeekraal
4.8
6 ratings
€ 13.50
Voorgerechten
Gemarineerde zalm
De 4 dames bistro, winebar, hotel
Met zeezout en zwarte peper gemarineerd, mierikswortel, framboos en komkommerschuim
5.0
4 ratings
€ 14.00
Voorgerechten
Proeverij van ’t Wad
Havenpaviljoen Wad Anderz
Bisque van Waddengarnalen, Thaise viskroketjes, oesters, gravad lax Wad Anderz, kokkels en mossels; geserveerd met brood en salade
5.0
3 ratings
€ 35 p.p. (vanaf twee personen)
Hoofdgerechten
Wad’n viscurry
Havenpaviljoen Wad Anderz
Rode curry met vis van het seizoen, schaal- en schelpdieren uit de Wadden- en Noordzee; geserveerd met basmatirijst. Wijntip: Ferrandière Grand Blanc; glas 7.5
5.0
3 ratings
€ 25.50
Hoofdgerechten