In Vadouvan gekonfijte roodbaars
Plats Principaux
Met Lavas-olie en seizoensgroenten
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Plats Principaux
Boeuf Bourguignon
Klassieke Franse stoofschotel, geserveerd met aardappel
4.0
1 ratings
€ 24,5
Kabeljauw
Op de huid gebakken met Beurre Blanc en zoetzure courgette
5.0
2 ratings
€ 23,5
Steak tartare Grande
Met op lage temperatuur gegaarde eidooier, sjalot, cornichons en truffel mayonaise, geserveerd met toast
5.0
1 ratings
€ 24,75
Filet de Canette de Barbarie à l'orange
Eendenborstfilet met sinaasappelsjus en pomperoncreme
5.0
4 ratings
€ 24,75
Tournedos Rossini
Met gebakken eendenlever, bospaddenstoelen, en een jus van wintertruffel
5.0
2 ratings
€ 33,5