Zeebaars (2 pers)
Hoofdgerecht
met sauce verte, venkelsalade en risotto
4.4
9 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (9)
Oud / nieuwTom Wilson
29 januari 2025
Arnout Mostert
8 december 2024
marco sweering
20 juni 2024
Sorin Dragan
6 juli 2024
Stephanie Hatziioannou
8 april 2024
Meer in Hoofdgerecht
Dry Aged Côte de Boeuf (2 pers)
geserveerd met sauce Bordelais, een salade en frites
4.0
5 ratings
€ 41.50
Poussin
afgelakt met appel en geserveerd met spinazie, kippenjus en frites
4.6
14 ratings
€ 24.50
Zoutgebakken Knolselderij
met blauwe kaassaus, appelcider lak en gepofte boekweit
€ 24.50
Pieterman
met XO sauce, ingelegde citroen, beurre blanc en krokante cavolo nero
€ 24.50
Boeuf Bourguignon
langzaam gegaard rundvlees, wortel, ingelegde uitjes, afgewerkt met een krokant bladerdeeg
€ 24.50