Op ibérico gebakken rode poon
Hoofdgerechten
Rode poon gebakken op ibéricoham, geserveerd met een romige saffraansaus.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Citroenrisotto
Frisse risotto met een vleugje citroen, geserveerd met geroosterde seizoensgroenten.
1.3
2 ratings
€ 19.50
Runderpicanha
Mals gegrild rundvlees, geserveerd met krokante aardappeldukaten en zachte meiknol.
2.5
1 ratings
€ 26.50
Lasagne van bospaddenstoelen
Hartige lasagne gevuld met een mix van bospaddenstoelen en bechamelsaus.
3.0
1 ratings
€ 19.50
Krokante buikspek
Goudbruin gebakken buikspek met krokante soft-shell crab, geserveerd met hoisinsaus.
3.5
1 ratings
€ 24.50
Kalfswang
Langzaam gegaarde kalfswang, geserveerd met linguine en zachte courgette.
€ 23.50