Carpaccio van het Argentijnse rund
Voorgerechten
Met Parmigiano Reggiano, wordt geserveerd met een knapperig toastje, olijven tapenade en een licht pittige mosterd-dressing, een super trendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering
5.0
7 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (7)
Oud / nieuwDavey Jonez
28 januari 2025
Danielle Meijer
18 oktober 2024
Jennifer Ries
27 maart 2024
Marian Westerveld
21 mei 2024
Pearl
4 juni 2024
Meer in Voorgerechten
Vitello Tonato
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla
4.3
7 ratings
€ 12.50
Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes, oer degelijk maar o zo lekker in deze tijd
4.8
4 ratings
€ 11.00
Envelopje met spinazie en Brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, met een verrassende balsamico dressing en geroosterde noten
5.0
2 ratings
€ 11.00
Vispalet
Met gerookte zalm, zalmtartaar, gamba's, een crème van gestoomde makreel en gegrilde mul filet, geserveerd met een wakame venkelsalade
€ 13.90
Tomatensoep
Van Italiaanse rode rakkers, Franse basilicum en Nederlandse room
€ 7.50