Costolette di agnello sous-vide con fondo bruno alle verdurette
Hoofdgerechten
Langzaam gegaard saratoga lamsrack | eigen jus | brunoise van groenten | bospeenjam | rode uiencompote
4.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Jan Adriaansen
27 mei 2023
Meer in Hoofdgerechten
Filetto di manzo all aceto balsamico cipolle borrettane
Getrancheerde tournedos | balsamico jus | zoetzure Borettane uitjes
4.5
1 ratings
€ 30.00
Salmone affumicato caldo al rafano e insalatina belga
À la minute warm gerookte zalm | mierikswortel crème | gekarameliseerde witlof
4.8
3 ratings
€ 27.00
Spigola in padella con caponatina salsa allo zafferano e gamberetti
Gebakken zeebaars filet | saffraan crème | garnaaltjes | Siciliaanse ratatouille
5.0
1 ratings
€ 29.00
Filetto di vitello con pancetta melanzane e vellutata di gorgonzola
Kalfshaas | pancetta | aubergines | licht gorgonzola crème
€ 33.00
Parmigiana di melanzane
Lasagna van gefrituurde aubergines | tomatensaus | mozzarella | verse basilicum en parmezaanse kaas
€ 24.00