Hertenhaasfilet met risotto en rode wijnsaus
Hoofdgerechten
Hertenhaasfilet met risotto en rode wijnsaus
4.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Anton van Bakel
6 januari 2024
Meer in Hoofdgerechten
Warme gerookte zalmfilet met venkel en wittewijnsaus
Warme gerookte zalmfilet met venkel en wittewijnsaus
5.0
1 ratings
€ 19.00
Tournedos met stroganoffsaus
Tournedos met stroganoffsaus
€ 25.00
Wildzwijnhaas met zuurkool en mosterdpreisaus
Wildzwijnhaas met zuurkool en mosterdpreisaus
€ 19.00
Gebakken zwarte heilbot met wortelpuree en waterkerssaus
Gebakken zwarte heilbot met wortelpuree en waterkerssaus
€ 21.50
Bladerdeegsoes gevuld met koolrabi, pastinaak, wortel, noten en rigotta
Bladerdeegsoes gevuld met koolrabi, pastinaak, wortel, noten en rigotta
€ 18.50