Ossobuco Milanese
Carne / Vlees
Kalfsschenkel bereid volgens traditionele wijze in een tomaten-groentesaus, geserveerd met saffraanrisotto
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Carne / Vlees
Vitello con Purea di Tuberi
Sukade van het kalf gestoofd in kalfsjus met steranijs, rozemarijn, tijm, geserveerd op een zalf van knolpuree, roseval aardappels en haricots verts omwikkeld met pancetta
3.0
1 ratings
€ 24.50
Veal Escalope
Kalfsoester geserveerd met een zachte gorgonzolasaus met bospaddestoelen, roseval aardappels en begeleidende groenten
3.0
1 ratings
€ 27.00
Tournedos con Tartufo
Tournedos geserveerd met truffeljus, roseval aardappels en haricots verts omwikkeld met pancetta
5.0
2 ratings
€ 36.00
Pollo alla Cacciatora
Kippendijen, 'jagersstijl', tomaat, olijven, kappertjes, rozemarijn en tijm met roseval aardappels en begeleidende groenten
€ 22.50
Tagliata di Manzo
Getrancheerde lendebiefstuk geserveerd met rucola, tomaatjes, roseval aardappels, siroop van balsamico glaze en schaafsel van parmezaanse kaas
€ 24.50