Kalfsribeye - Madeira
Hoofdgerechten
Steak van Iers kalf, spitskool, curry madras, gefermenteerde mosterd en een kalfsjus met Madeira
5.0
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Nieuw / oudLara van der Linden-Groen
20 oktober 2024
Atse Busman
18 juni 2022
Meer in Hoofdgerechten
Schol - Spek
Filet van schol, uitgebakken pancetta, Alkmaarse gort Eilander kokkel, saus van sjalot en mossel
4.0
1 ratings
€ 25,5
Lam - Tzatziki
Dikke lende van lam, bulgur, groene asperge, tzatziki en lamsjus met salie
5.0
1 ratings
€ 26,5
Boerderij eend - Kers
Borstfilet, rode biet, pruimen, gember, krokante quinoa en een saus van kers
5.0
2 ratings
€ 26,5
Tournedos - Port
Haasbiefstuk van regionaal vlees met een Kopke port saus
5.0
1 ratings
€ 36,5
Zeebarbeel - IJszeegarnaal
Filet en garnaal, Catalaanse suquet, mossel, gerookte wortel en vinaigrette van zeekraal
€ 26,5