Daube à la Provençale
Hoofdgerechten
In rode Rhône wijn gestoofd Black Angus sukade met Provençaalse kruiden, olijven en pistou met verse linguine
4.5
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Nieuw / oudHarm van de Kolk
27 november 2024
Alejandro Albéniz Magallón
13 september 2023
Meer in Hoofdgerechten
Rendang
De bekende Indische curry van Black Angus sukade met komkommeratjar, seroendeng, gebakken uitjes, basmati rijst en cassavekroepoek
5.0
1 ratings
€ 26.00
Herfstsalade paddenstoelen
Gebakken paddenstoelen, artisjok, hazelnoot, cashewnoot, gekarameliseerde ui, zoetzure truffeldressing en burrata
€ 24.00
Seafood and Nduja
Coquilles, gamba’s, octopus, langoustines, zeebaars en tonijn in een jus van Nduja en tomaat met chorizo, paprika, zeekraal en fregola
€ 39.00 p.p.
Flat Iron peppersteak
Met zwarte peper ingewreven steak van 250 gram met pistou, harrisa, gefrituurde padrón pepers en frites
€ 33.00
Eendenborst en zuurkool
Gebakken eendenborst op zuurkool met crispy pancetta, gekonfijte zilveruitjes, morieltjessaus en rösti
€ 28.00