De 4 dames bistro, winebar, hotel
Claim4.8
13 ratings
4.8
13 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!
📋 Menukaart
Bites
6 Truffelkroketjes
Oma Bobs met rucola en truffelmayonaise
5.0
2 ratings
€ 10.00
4 Wieringer garnalenkroketjes
Garnalenkroketjes met cornichons en mosterdmayonaise
€ 11.00
Osseworst
Amsterdamse osseworst met tiny pepper, bosui, sesamzaad en furikake
€ 11.00
Mini artisjokken
Franse vinaigrette en crostini's
€ 10.00
8 Old Amsterdam kaasbitterballen
Bitterballen met Old Amsterdam kaas en dijonmayonaise
€ 8.00
Karaage
Japanse gefrituurde crispy kipstukjes met limoen, teriyaki, sesamzaad, bosui en yuzu-mayo
€ 12.00
4 of 8 Rundvlees bitterballen
Rundvlees bitterballen met dijonmayonaise
€ 5.00/9.00
Desserts
Bourgondische kaasplank
5 soorten kaas met o.a. Schiermonnikoger kaas en krentewegge
€ 14.00
Flat White Martini
After diner cocktail met Baileys, wodka en espresso
€ 11.00
Espresso ijs
Met tiramisuschuim, koffielikeur, lange vingers en karamelsaus
€ 12.00
Trifle van bastogne en witte chocolade
Luchtige mousse van witte chocolade, mango, zwarte bes, merengue en bastogne
€ 11.00
Sorbetijs en merengue
2 smaken sorbetijs op vanille-merengue met een lemongrass-lime leave rood fruit coulis
€ 12.00
Stoofpeer met sabayon
Kaneelijs en kletskoppen
€ 10.00
Gerechten
Gemarineerde zalm
Met zeezout en zwarte peper gemarineerd, mierikswortel, framboos en komkommerschuim
5.0
4 ratings
€ 15.00
Petite Daube à la Provençale
In rode Rhône wijn gestoofd Black Angus sukade met Provençaalse kruiden, olijven en pistou met verse linguine
€ 15.00
Tom Kha
Thaise kokossoep met shiitake, beukenzwam, bosui en cherrytomaat
€ 9.00
Brinjal met fetatzatziki
Huisgemaakte spicy chutney van aubergine en courgette, feta-tzatziki, cranberries, merlot-azijn en pappadum
€ 12.00
Burrata en tomaat
Extra romige mozzarella, gekonfijte tomaat en sesam-sjalot dressing
€ 12.00
Coquilles en langoustines
Gebakken coquilles en langoustinestaartjes op een Oosterse venkelsalade met haringkaviaar
€ 18.00
Vitello Tonato
Kalfsrosbief, tonijncrème, ansjovis, olijven, tiny pepper en tomatencroutons
€ 16.00
Jamon Iberico
Pata Negra met een tapenade van zongedroogde tomaat en truffel met toast
€ 18.00
Tomaten-paprikasoep
Soep van gepureerde pomodori tomaten en rode en gele puntpaprika met pistou en knoflooktoast
€ 7.00
Tartaar van tonijn en zalm
Zoetzure tomaat, sesamsaus, nori-crunch en avocado
€ 16.00
Beef Tataki
Plakjes kort aangebakken biefstuk met ponzu, avocado, komkommer en nori-crunch
€ 17.00
Gegrilde octopus en paprika
Poivronade, mousseline van aardappel en knolselderij en gerookte paprikapoeder
€ 16.00
Fregola in Chorizo-Nduja saus
Fijne pasta uit Sardinië met een dunne saus van pittige smeerbare salami, chorizo, knoflook en paprika
€ 14.00
Charcuterie
Culatello di Zibello, Jamon Iberico de Cebo, Salame Paisanella en magret de canard fume. Geserveerd met brood, Camargue boter, olijven en dadels
€ 16.00 p.p.
French style oesters
Sjalotjes in merlot-azijn, brood, boter en tabasco
€ 4.00 per stuk
Japanese style oesters
Wasabi-dressing, yuzumayonaise, bosui, crispy zeewier en furikaké
€ 4.50 per stuk
Nordic style oesters
Zalmtartaar, crème fraîche en haringkaviaar
€ 5.00 per stuk
Gegratineerde oesters
Camargue boter, knoflook, peterselie, panko en Parmezaanse kaas
€ 5.00 per stuk
Blikje Baeri Kaviaar
30 gram Baeri kaviaar geserveerd met blini’s, boter en crème fraîche
€ 45.00
Hoofdgerechten
Rendang
De bekende Indische curry van Black Angus sukade met komkommeratjar, seroendeng, gebakken uitjes, basmati rijst en cassavekroepoek
5.0
1 ratings
€ 26.00
Daube à la Provençale
In rode Rhône wijn gestoofd Black Angus sukade met Provençaalse kruiden, olijven en pistou met verse linguine
4.5
2 ratings
€ 29.00
Salade Landaise
Gebakken reepjes gekonfijte eend, spekjes en cashewnoten op een salade met o.a. gerookte eendenborst, cranberries, croutons, dadels en mosterddressing
€ 26.00
Herfstsalade paddenstoelen
Gebakken paddenstoelen, artisjok, hazelnoot, cashewnoot, gekarameliseerde ui, zoetzure truffeldressing en burrata
€ 24.00
Seafood and Nduja
Coquilles, gamba’s, octopus, langoustines, zeebaars en tonijn in een jus van Nduja en tomaat met chorizo, paprika, zeekraal en fregola
€ 39.00 p.p.
Flat Iron peppersteak
Met zwarte peper ingewreven steak van 250 gram met pistou, harrisa, gefrituurde padrón pepers en frites
€ 33.00
Eendenborst en zuurkool
Gebakken eendenborst op zuurkool met crispy pancetta, gekonfijte zilveruitjes, morieltjessaus en rösti
€ 28.00
Poivronade en linzenrijst
Provençaalse stoof van geroosterde rode en gele paprika, tomaat en knoflook met verse kruiden. Geserveerd met gekruide linzen-rijst
€ 25.00
Zalm en zuurkool
Zacht gegaarde zalmfilet op Gewürztraminer zuurkool met rösti, beurre blanc en zalmeitjes
€ 26.00
Linguine di mare
Langoustines, gamba’s en coquilles met verse linguine, zeekraal, huisgemaakte passata en knoflook
€ 28.00
Langoustine a la plancha
Halve langoustinestaartjes gebakken in dragon- en pernodboter en olijfolie met venkel, frites en Dijonmayonaise
€ 29.00