Tiramisu, huisgemaakt (zoals bijna alles op deze kaart)
Nagerechten
Bestrooid met geroosterde amandelen en cacaopoeder.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Nagerechten
Karamelbokaal
Vanille-ijs, overgoten met een, door onze ijverige leerling gemaakte, karamelsaus, bestrooid (ook door hem) met noga.
€ 9.00
Affogato
Warme espresso met vanille ijs en Amaretto cream.
€ 9.00
Monchoutaart
Een bodempje Bastogne koek, monchou en daarop kersen, dat zo eenvoudig zo lekker kan zijn.
€ 9.00
Hümmelinger boeren appeltaart
Volgens een oud, goed bewaakt familie recept, onder andere 2 1/2 uur in de oven gebakken; met amandel - kaneel ijs en een advocaat roomsausje geserveerd.
€ 9.00
Cheesecake
Met boterkoek, frambozen en witte chocolade, geserveerd met een bolletje frambozen sorbetijs.
€ 9.00