Vispalet
Voorgerechten
Met gerookte zalm, zalmtartaar, gamba's, een crème van gestoomde makreel en gegrilde mul filet, geserveerd met een wakame venkelsalade
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Voorgerechten
Vitello Tonato
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla
4.3
7 ratings
€ 12.50
Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes, oer degelijk maar o zo lekker in deze tijd
4.8
4 ratings
€ 11.00
Envelopje met spinazie en Brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, met een verrassende balsamico dressing en geroosterde noten
5.0
2 ratings
€ 11.00
Carpaccio van het Argentijnse rund
Met Parmigiano Reggiano, wordt geserveerd met een knapperig toastje, olijven tapenade en een licht pittige mosterd-dressing, een super trendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering
5.0
6 ratings
€ 11.00
Wilde gans
Gepekeld, gerookt en gebakken, met druiven, wijnazijn, rode ui, mosterd, honing en cashewnoten
€ 12.80