Gekonfijte eendenbout
Hoofdgerechten
Gekonfijte eendenbout met zuurkool, rookworst en spek
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Tonijnsteak van de grill
Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie
4.7
3 ratings
€ 27.50
Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
5.0
2 ratings
€ 26.50 / 29.50
Varkens schnitzel
Varkens schnitzel met gebakken champignons, ui en spek
5.0
1 ratings
€ 25.00
Runder sucade
Runder sucade 'slow cooked' op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen, geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
5.0
1 ratings
€ 26.50
Turkse pizza
Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche
5.0
1 ratings
€ 22.50