Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen, geserveerd met seizoen groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
Hoofdgerechten
Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen, geserveerd met seizoen groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
4.8
3 ratings
€ 29.50
Varkens schnitzel met gebakken champignons, ui en spek
Varkens schnitzel met gebakken champignons, ui en spek
€ 25.00
Gekonfijte eendenbout met zuurkool, rookworst en gerookt spek
Gekonfijte eendenbout met zuurkool, rookworst en gerookt spek
€ 25.00
Proeverij van hert: biefstuk, bakleverworst en een bitterbal met wildsaus en wildgarnituur
Proeverij van hert: biefstuk, bakleverworst en een bitterbal met wildsaus en wildgarnituur
€ 28.50
Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 21.50