Zeeduivel 'Rossini' met eendenlever, umeboshi en dashi Albuféra saus
Hoofdgerecht
Zeeduivel 'Rossini' met eendenlever, umeboshi en dashi Albuféra saus
4.8
12 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (12)
Oud / nieuwCaren Bode
14 januari 2025
Mehtap Çınar
29 december 2024
Lynette Loong
31 december 2024
Mirella Heimgartner
5 januari 2025
Claire HY Pan
6 februari 2025
Meer in Hoofdgerecht
Snoekbaars gestoomd, met herfsttruffel en saus van witlof en ham
Snoekbaars gestoomd, met herfsttruffel en saus van witlof en ham
3.8
2 ratings
€ 33.00
Inktvis gebakken met padron en nduja, saus van inktvis en groene paprika
Inktvis gebakken met padron en nduja, saus van inktvis en groene paprika
4.2
4 ratings
€ 28.00
Tarbot op de graat geroosterd, zolderspek, gevulde morieljes en vin jaune saus
Tarbot op de graat geroosterd, zolderspek, gevulde morieljes en vin jaune saus
€ 53.00