New-Zealand Lamb Fillet
Hoofdgerecht/Main Course
De Nieuw-Zeelandse lamsfilet is het heel kleine malse stukje lamsvlees dat van onder de ribben komt. Deze snit is erg mager omdat de spier weinig werk verricht.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerecht/Main Course
Argentinian Rib-Eye
Rib-Eyes zijn sappig, mals en vol van smaak. Sterk gemarmerd met een laag vet, wat deze snit zijn kenmerkende smaak geeft.
3.7
3 ratings
€ 41.95 / 54.95 / 69.95 / 83.95
Beef Spare-Ribs
Gegrilde spareribs uit Argentinië geserveerd met barbecuesaus.
3.7
3 ratings
€ 35.95
New-Zealand Fillet
De Nieuw-Zeelandse filet wordt erkend als een van de beste. Het rundvlees is grasgevoerd, zeer voedzaam en vol van smaak omdat het vrij kan rondlopen in de weiden van Aotearoa.
4.0
2 ratings
€ 35.95 / 53.95 / 71.95 / 89.95
Chicken Breast
Licht gemarineerde kipfilet met kruidenmix.
4.0
1 ratings
€ 23.95
Chicken Fajitas
Een klassiek Mexicaans gerecht. Een tortilla gevuld met reepjes kip, uien & paprika.
5.0
1 ratings
€ 29.95