Coniglio in porchetta servito con patate arrosto e salsa demi-glace
Secondi Piatti
Konijn rollade gevuld lardo (varkensvet) italian kruiden geserveerd met gebakken aardappels en demi-glace saus / Stuffed rabbit with lardo (pork fat) italian herbs served with roasted potato and demi-glace sauce
4.0
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Oud / nieuwSahil Singh
22 mei 2024
Giovanni Cortes
18 november 2024
Meer in Secondi Piatti
Anguilla "fusion"
Anguilla affumicata ripiena di pangrattato, uvetta, pinoli, alloro. pecorino, cipolla servita su una crema di piselli / Gerookte paling gevuld met paneermeel, rozijnen, pijnboompitten, lauriel, pecorino en ui op erwtencrème Smoked eel filled up with breadcrumbs, raisins, pine nuts, bay leaf, pecorino and onion on pea cream
4.6
4 ratings
€ 29.00
Guancia di vitello brasata al vino rosso con purè di patate
Gestoofde kalfswang in rode wijnsaus met aardappelpuree / Braised beef cheek in red wine sauce with mashed potato
4.9
6 ratings
€ 28.00