Daruzziyafe Köftesi; Sebze Sote Ve Sade Pilav Ile
Hoofdgerechten
Fijn Gekruid Kalfs En Lamsgehakt Met Pistachenotenen Gewikkeld In Dunne Filodeeg En Gegrild. Geserveerd Met Rijst En Sote Groenten
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Kuzu Tandır; Sade Pilav Ve Sebze Sote Ile
Gestoofde Lam Schouder Uit De Oven, Geserveerd Met Turkse Rijst En Sote Groenten
€ 27.75
Ali Nazik á La Levant (Bonfile Izgara Veya Kuzu Pirzola; Patlican Puresi Ile)
Gegrilde Ossenhaas Of Lamskoteletten Geserveerd Op Een bedje Van Geroosterde Aubergine Puree.
€ 30.50
Ördek “ Terkib-i Ceşidiyye” ; Sade Pilav Ile
Eendenborst Filet Met Gestoofde Droge Vruchten En Noten, Geserveerd Met Turkse Rijst. Een Klassiek Gerecht Uit De Ottomaanse Keuken
€ 29.50
Acılı Jumbo Karides; Tabule Salatasi üzerine
Jumbo Gamba’s Gemarineerd In Pikante Saus En Geserveerd Met Tabouleh Salade
€ 32.50
Levrek Fileto; Ispanak üzerine
Zeebaars Filet Op Het Bedje Van Spinazie, Geserveerd Met Aardappelen Uit De Oven
€ 27.50