Yung Tau Fu Pot (Kanton)
Regionale Specialiteiten
Gebakken krokante Tofu met garnalen, varkensvleesvulling en zoetzure saus
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Regionale Specialiteiten
Yung Sam Bo (Sichuan)
Gebakken paprika, Tofu en aubergine gevuld met garnalen en varkensvleesvulling, geserveerd op hete plaat met Tausiebonensaus
€ 24.50
Yung Chen Tjieuw (Sichuan)
Gevulde paprika met garnalen en varkensvlees geserveerd op hete plaat met Tausiebonensaus
€ 24.00
Lam Yau Kai
Gefrituurde kippendijenfilet met rode pepertjes, knoflook, gember, lente ui en azijn dressing
€ 24.50
Foeng Sin Sieuw Chow
Roergebakken verse Chinese groenten met vlees en garnaaltopping
€ 21.50
Lam Cha Sieuw (Kanton)
Geroosterde speklappen à la Kanton geserveerd met Choi Sam
€ 22.50