Zeeduivel medaillons
Onze Specialiteiten
met spinazie, marbré van zoete aardappel, mosterdkruim en saus van grove Dijon mosterd / Monkfish medallions with spinach, sweet potato marbré, mustard cumble and Dijonnaise sauce
5.0
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Nieuw / oudBarbara
7 september 2024
Steffen Koch
10 augustus 2024
Meer in Onze Specialiteiten
Gegrilde zeebaarsfilet
kruidenmousseline, zeekraal, sous vide witlof, citroen beurre blanc / Grilled sea bass fillet, herb mousseline, samphire, sous vide chicory, lemon beurre blanc
2.0
1 ratings
€ 25.50
Gegrilde zalmfilet
met risotto verde, tomaat en Grana padano / Grilled salmon filet with risotto verde, tomato and Grana Padano
3.5
2 ratings
€ 22.50
Kabeljauwfilet
pastinaak mousseline, gegrilde bospeen, kastanjechampignon, kokkels, botersaus / Cod fillet, parsnip mousseline, grilled carrot, chestnut mushroom, cockles, butter sauce
3.7
3 ratings
€ 23.50
Bouillabaisse
met vis, schelp- en schaaldieren, geserveerd met aioli, oude kaas en crostini's / Bouillabaisse with fish, shellfish, served with aioli, old cheese and crostini
4.5
2 ratings
€ 24.50
Zeewolffilet
gewikkeld in Pancetta, zongedroogde tomatentapenade, tagliatelle nero, snijbonen en Hollandse garnalen / Wolf fish fillet, wrapped in Pancetta, sun-dried tomato tapenade, tagliatelle nero, string beans, Dutch shrimps
4.5
2 ratings
€ 24.50