Filetto di manzo al prosciutto di parma e salsa di funghi
Carne – Vlees
Malse ossenhaas, liefdevol omwikkeld met fijne Prosciutto di Parma en perfect gebakken. Geserveerd met een zijdezachte saus van gemengde paddenstoelen, verrijkt met een vleugje room en truffelolie. Daarbij goudbruin geroosterde aardappelen uit de oven. Een harmonie van diepe smaken en verfijnde Italiaanse traditie.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Carne – Vlees
Tagliata di manzo
Ribeye, perfect gegrild en in dunne plakjes gesneden. Geserveerd op een bedje van rucola met Parmezaanse schilfers, grove zeezoutvlokken en een druppel gerijpte balsamico.
€ 29.00
Saltimboca alla romana
Dunne kalfslapjes belegd met Prosciutto di Parma en verse salie, zachtjes gegaard in een wittewijn-botersaus. Geserveerd met goudbruin geroosterde aardappelen uit de oven. Een tijdloos gerecht uit Rome, vol subtiele smaken en verfijning.
€ 29.00