Risotto met rode wijn, porcini paddenstoelen en worst
Pasta
Romige risotto gekookt in rode wijn, met smaakvolle porcini paddenstoelen, hartige worst en een topping van geraspte Parmezaanse kaas. Een rijk en verwarmend gerecht boordevol Italiaanse smaken.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Pasta
Spaghetti Carbonara
Spaghetti met een romige saus van eidooier, Parmezaanse kaas, pecorino en krokant gebakken pancetta. Traditioneel bereid, zonder room – puur, rijk en vol Italiaanse charme.
4.8
1 ratings
€ 17.50
Spaghetti A’amatriciana
Spaghetti geserveerd met een pittige saus van guanciale (Italiaans varkenswangvlees), tomaat, rode chilipeper en pecorino kaas. Een klassiek gerecht uit de regio Lazio, vol karakter en smaak.
5.0
1 ratings
€ 17.50
Paccheri in parmezaane roomsaus met guaciale en truffle
Luxe paccheri pasta geserveerd in een romige Parmezaanse saus, verrijkt met krokant gebakken guanciale en de subtiele, aardse smaak van truffel. Een verfijnde en volle smaakbeleving.
5.0
1 ratings
€ 22.00
Spaghetti Bolognese
Traditionele Italiaanse spaghetti met een langzaam gegaarde ragu van rundergehakt, tomaten, ui, wortel en selderij. Geserveerd met een vleugje Parmezaanse kaas – een tijdloze favoriet.
5.0
1 ratings
€ 17.50
Spaghetti con pesto Genovese e gamberi
Spaghetti geserveerd met zelfgemaakte pesto Genovese van verse basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en extra vierge olijfolie, gecombineerd met sappige garnalen voor een heerlijke smaakbalans.
€ 21.00