Capesante Punto Nave
Antipasti caldi
Sint-Jakobsschelpen met saus van burrata en garnaaltjes Scallops with a sauce of burrata and shrimps
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Antipasti caldi
Duetto di cozze e vongole alla Puteolana
Mosselen en vongole in een saus van cherrytomaten Mussels and carpet shells in a cherrytomato sauce
2.0
1 ratings
€ 26.50
Zuppa pomodoro
Tomatensoep Tomato soup
4.8
1 ratings
€ 9.50
Polipo alla Tonino
Gebakken octopus in sojasaus met knoflook en rode peper Baked octopus in soy sauce with garlic and red pepper
€ 19.50
Gamberoni in pastella
Gefrituurde gamba's met aioli Fried prawns with aioli
€ 22.50
Frittura di calamari
Gefrituurde inktvisringen met aioli Fried calamari rings with aioli
€ 16.50