Salto dell'etna di vitello
Carni (continued)
(kalfsfilets met parmaham, mozzarella en diverse kruiden in een speciale wijnsaus) (veal fillets with parma ham, mozzarella and various spices in one special wine sauce)
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Carni (continued)
Bistecca paganini
(gegrilde entrecote op rucola bedekt met Parmaham, Parmesaansekaas basilicumsaus) (grilled sirloin steak on a bed of rucola covered with Parma ham, Parmezaan Chesse and basil sauce)
2.0
1 ratings
€ 29.50
Bocconcini tartufo e porcini
(ossenhaaspuntjes met bospaddenstoelen en truffelsaus gram) (tenderloinpieces with forest mushrooms and truffle sauce )
€ 29.50
Bistecca capricciosa
(250 gram entrecote met ham en champignons in roomsaus) (250 gramsirloin steak with ham and mushrooms in cream sauce)
€ 27.75
Salto in bocca alla romana
(met ham en kaas gevulde fillets in een crèmesaus van knoflook en tomaten) (fillets filled with ham and cheese in a cream sauce with garlic and tomatoes)
€ 28.70
Scaloppine di vitello al vino bianco
(kalfsfiletlapjes in een fijne witte wijnsaus met knoflookboter) (veal fillets in a fine white wine sauce with garlic butter)
€ 27.50