Vis van het seizoen
Hoofdgerechten
met bospeen, aardappelcrème, zeegroenten en saus van kervel
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Rumpsteak
met ratatouille, krokante aardappel en gerookte Hollandaisesaus
2.5
1 ratings
€ 24.00
Vegan rendang
jackfruit gestoofd in kokosmelk, geserveerd met wilde rijst, gefrituurde ui, bosui en naanbrood
4.0
1 ratings
€ 19.50
Vegan burger
met tomaat, rode ui, avocado en barbecuesaus op een vegan bun
4.8
1 ratings
€ 17.50
Beef rendang
rundvlees gestoofd in kokosmelk, geserveerd met wilde rijst, Amsterdamse uitjes, zoetzure bloemkool en naanbrood
4.8
1 ratings
€ 19.50
Runderburger
met Goudse kaas, bacon, jalapeños, tomaat, augurk en barbecuesaus op een briochebun
€ 17.50