Bife ancho (225 gr) (325 gr)
Platos Principales
Rib-eye, doorregen lendestuk met mooi mager vlees / Rib-eye, a marbled sirloin steak with a nice middle and tender edge
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Platos Principales
Bife de lomo (225 gr) (325 gr)
Ossenhaas, de meest malse steak en een echte delicacy / Fillet, the tenderest cut of all and a true delicacy
4.9
13 ratings
€ 27.95, 33.95
Bife de chorizo (225 gr) (325 gr)
Entrecote, typisch Argentijnse steak met kruidige rand / Sirloin steak, typical Argentine steak with crispy crust
5.0
2 ratings
€ 25.95, 30.95
Pincho de lomo (250 gr)
Spies met ossenhaas, paprika en ui / Skewer with beef fillet, peppers and onions
5.0
4 ratings
€ 29.95
Gran parillada mixta (500 gr)
Over 1 persoon / Beef ribs, rib-eye, entrecote, lomostuk, spare-rib, chorizo, geserveerd op een kleine houtskoolgrill / Beef ribs, rib-eye, sirloin steak, roast of lamb, spare-ribs, sausage and served on a small charcoal grill
5.0
3 ratings
€ 31.95
T-Bone Cordinal (500 gr)
De enige echte T-Bone steak voor de liefhebber / The only real T-Bone steak for meat lovers
5.0
3 ratings
€ 31.95