Vegetable Dhansak
Vegetarisch
Dhansak is een Parsee gerecht uit West – India, geserveerd op hoogtijddagen. Een curry van groenten, linzen en citroensap.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Vegetarisch
Chutney Marry
Een magische combinatie van rode linzen en uien bereid met koriander, gember, knoflook, een beetje groene chili en kokosnootwater. Om het perfect op smaak te brengen is een vleugje honing toegevoegd.
4.0
1 ratings
€ 16.50
Pach Misali
Een milde curry van vijf verschillende groenten met een vleugje gegrilde komijn en kruidnagel.
€ 15.95
Beguni Aloo
Een combinatie van aubergines, aardappelen en achttien verschillende kruiden. Door de zaden van de zwarte ui (kaloriji) krijgt dit menu een licht gezouten smaak.
€ 16.00
Sobuj Salon
Een mix van groenten bereid in een curry op basis van verse groene kruiden en kokosnootwater. Afgemaakt met een vleugje fris limoensap.
€ 16.00
Narikel paneer
Indiase kaas gemarineerd met verse kruiden en specerijen bereid in een romige kokossaus.
€ 16.95