Cordero asado
Platos Principales
Zacht gegaarde lamsbout uit de oven met tijmmarinade en rode wijnsaus / Slow cooked leg of lamb from the oven with thyme marinade and red wine sauce
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Platos Principales
Bife de lomo
Ossenhaas, de meest malse steak en een echte lekkernij / Filet, the tenderest cut of all and a true delicacy
4.0
1 ratings
€ 31.50 / 39.50 / 59.50
Gran Parrillada Mixta
Ossenhaas, steak, entrecote, lamskotelet, spare rib, chorizo en maïskolf, geserveerd op een kleine houtskoolgrill / Beef filet, rump, sirloin steak, lamb chop, spare rib, sausage and corn on the cob, served on a small charcoal grill
4.4
5 ratings
€ 36.00
Pincho de lomo
Spies met ossenhaas, paprika en ui / Skewer with beef filet, peppers and onions
4.7
3 ratings
€ 34.00
Tomahawk-steak
Voor 2 personen (p.p. een bijgerecht naar keuze) 20-30 min. voorbereidingstijd / For 2 persons, (p.p. a side dish of your choice) 20-30 minutes preparation time
4.7
7 ratings
€ 96.00
Costillas de cerdo
Perfect gemarineerde spare ribs (varkensvlees) / Perfectly marinated pork ribs
4.8
16 ratings
€ 25.50