Burrata con funghi porcini saltati, purea di zucca affumicata e crumble al parmigiano
Antipasti - Voorgerechten - Starters
Burrata met gefruit eekhoorntjesbrood, puree van gerookte pompoen en crumble van Parmezaanse kaas Burrata with sauteed porcini mushrooms, smoked pumpkin puree and Parmesan crumble
5.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
f bakker
16 juni 2024
Meer in Antipasti - Voorgerechten - Starters
Tartar di tonno con avocado, mayonaise al dragoncello e cracker di pane
Tonijntartaar met avocado, dragon-mayonaise en broodcrackers Tuna tartare with avocado, tarragon-mayonnaise and bread crackers
4.8
2 ratings
€ 21.50
Battuto di black angus con cipollotto, tartufo, scaglie di parmigiano, olio e limone
Dun geslagen black angus met lente-uitjes, truffel, vlokken Parmezaanse kaas, olijfolie en citroen Thinly battered black angus beef with spring onions, truffle, Parmesan flakes, olive oil and lemon
4.8
12 ratings
€ 20.50
Roastbeef con mousse di caprino, cipolle bianche caramellate al forno e riduzione di balsamico
Rosbief met geitenkaasmousse, gekarameliseerde uien en balsamico-reductie Roast beef with goat cheese mousse, caramelized onions and balsamic reduction
€ 20.50
Parmigiana di melanzane
Laagjes aubergine met tomaat, basilicum en mozzarella Layers of eggplant with tomato, basil and mozzarella cheese
€ 19.50
Prosciutto di pesce spada con dressing al limone e pepe rosa
Dungesneden, gemarineerde zwaardvis met een dressing van citroen en roze peper Thinly sliced, marinated swordfish with a dressing of lemon and pink pepper
€ 20.50