Tagliatelle al parmigiano con burro, salvia e tartufo fresco
Pasta
Tagliatelle met boter, salie en verse truffel, geflambeerd in een Parmezaanse kaas Tagliatelle flambé in a parmesan cheese with butter, sage and fresh truffle
5.0
13 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (13)
Oud / nieuwKris Callebaut
11 augustus 2025
Samira Kachar
12 april 2025
Gerbrand
14 september 2025
Georgia Armeni
21 december 2024
Irma Shurawljow
22 november 2024
Meer in Pasta
Casarecce con pesto di pistacchio e pecorino Romano
Casarecce met een pesto van pistachenoten en pecorino (schapen)kaas Casarecce with pesto of pistachio's and pecorino (sheep) cheese
€ 20.50
Cannelloni ripieni al prosciutto San Daniele, ricotta e semi di finocchio, con besciamella e crema al pomodoro ciliegino
Cannelloni gevuld met San Daniele ham, ricotta en venkelzaad met bechamelsaus en een crème van cherrytomaatjes - Cannelloni filled with San Daniele ham, ricotta and fennel seeds with béchamel sauce and a cream of cherry tomatoes
€ 22.50
Maccheroncini con salsiccia e funghi porcini mantecati al Grana Padano
Kleine maccheroni met kruidige worst en eekhoorntjesbrood, gegarneerd met Grana Padano kaas - Maccheroncini with spicy sausage and porcini mushrooms, garnished with Grana Padano cheese
€ 21.50
Linguine ai gamberi con stracciatella e pomodorini confit
Linguine met garnalen, stracciatella kaas en gekonfijte cherrytomaatjes Linguine with shrimp, stracciatella cheese and candied cherry tomatoes
€ 24.50
Ravioli con ripieno di faraona e patè di fegato d'anatra, mantecati con burro alle erbe e ristretto di cottura
Ravioli met parelhoen- en eendenleverpaté in een romige saus van boter en kruiden Ravioli with guinea fowl and duck liver pate in a creamy sauce of butter and herbs
€ 25.50