Trancio di tonno alla griglia con cipolla rossa all'aceto balsamico bianco
Secondi – Hoofdgerechten - Main Dishes
Gegrilde tonijnsteak met rode uien en witte balsamico azijn Grilled tuna steak with red onions and white balsamic vinegar
4.9
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Oud / nieuwWesley Shann
30 augustus 2025
Mirjam van Spiegel
25 december 2024
Meer in Secondi – Hoofdgerechten - Main Dishes
Carrè di agnello grigliato con riduzione al fondo bruno e gremolada di erbe
Gegrilde lamsrack met lamsjus en kruidengremolata Grilled rack of lamb with lamb gravy and herb gremolada
4.5
1 ratings
€ 32.50
Filetto di manzo con fonduta di parmigiano aromatizzata al tartufo
Ossenhaasfilet met gesmolten Parmezaanse kaas gearomatiseerd met truffel Tenderloin filet with melted parmesan cheese flavoured with truffle
5.0
1 ratings
€ 33.50
Trancio di baccalà con salsa di pomodoro alla mediterranea, pinoli e uvetta
Kabeljauwfilet met tomatensaus met olijven, kappertjes, pijnboompitten en rozijnen Cod fillet with tomato sauce with olives, capers, pine nuts and raisins
€ 29.50
Saltimbocca alla Romana
Kalfsvlees gebakken met parmaham en salie met een witte wijn saus Veal cutlet with ham of Parma, sage and a sauce of white wine
€ 30.50
Filetto di cervo cotto a bassa temperatura con salsa ai mirtilli
Langzaam gegaarde hertenfilet met bosbessensaus Slow-cooked venison fillet with blueberry sauce
€ 33.50