Truffelrisotto
Hoofdgerechten
Met pompoen, oesterzwammen van de Pluktuin en Parmezaanse kaas. Wijntip: Spätburgunder Haltinger Stiege DE; glas 7.5
5.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Ruth de Jonge
20 oktober 2024
Meer in Hoofdgerechten
Rundersukade
Op lage temperatuur gegaarde sukade van regio rund, in eigen jus met paddenstoelen, seizoensgroenten en mousseline van aardappel, knolselderij en truffel. Wijntip: Brindisi Reserve, Corto Ottone IT; glas 7.5
5.0
1 ratings
€ 28.50
Pasta kokkels
Verse pasta linguine met Waddenkokkels, gestoofd in witte wijn met tomaat en knoflook. Wijntip: Civitas Pecorino Lunaria; glas 7.5
5.0
1 ratings
€ 25.50
Noordzee visfilet van het seizoen
Met saffraan Hollandaise en beluga linzen in saus van Noordzeekrab, langoustine en Noilly Prat. Wijntip: Burgàns Albariño, Martin Codax IT; glas 7.5
5.0
2 ratings
€ 27.50
Wad’n viscurry
Rode curry met vis van het seizoen, schaal- en schelpdieren uit de Wadden- en Noordzee; geserveerd met basmatirijst. Wijntip: Ferrandière Grand Blanc; glas 7.5
5.0
3 ratings
€ 25.50
Eendenbout
Gekonfijte bout van biologische Hollandse boerderijeend met zuurkool, gefrituurde polenta, gekarameliseerde witlof en gevogeltejus met bramen en Port. Wijntip: Spätburgunder Haltinger Stiege DE; glas 7.5
5.0
1 ratings
€ 27.50