Havenpaviljoen Wad Anderz

Claim

4.6

34 ratings

Veel gasten roemen het prachtige uitzicht over de Waddenzee, de jachthaven en de zonsondergang vanaf het restaurant.
Uitzicht op het wad
De bediening wordt vaak omschreven als vriendelijk, attent en behulpzaam, wat bijdraagt aan een prettige ervaring.
Uitstekende service
Gasten prijzen de kwaliteit en smaak van het eten, met name de visgerechten en lokale specialiteiten.
Heerlijke gerechten
De gemoedelijke en ontspannen sfeer in het restaurant wordt door veel bezoekers gewaardeerd.
Sfeervolle ambiance

#2 of 7 restaurants in Schiermonnikoog - €€

Reeweg 25, 9166 PW Schiermonnikoog

10:00-21:30

Rating

Dieet

Aanbevolen gerechten

Menukaart

Hoofdgerechten

Wad’n viscurry

Rode curry met vis van het seizoen, schaal- en schelpdieren uit de Wadden- en Noordzee; geserveerd met basmatirijst. Wijntip: Ferrandière Grand Blanc; glas 7.5

5.0

3 ratings

€ 25.50

Noordzee visfilet van het seizoen

Met saffraan Hollandaise en beluga linzen in saus van Noordzeekrab, langoustine en Noilly Prat. Wijntip: Burgàns Albariño, Martin Codax IT; glas 7.5

5.0

2 ratings

€ 27.50

Rundersukade

Op lage temperatuur gegaarde sukade van regio rund, in eigen jus met paddenstoelen, seizoensgroenten en mousseline van aardappel, knolselderij en truffel. Wijntip: Brindisi Reserve, Corto Ottone IT; glas 7.5

5.0

1 ratings

€ 28.50

Pasta kokkels

Verse pasta linguine met Waddenkokkels, gestoofd in witte wijn met tomaat en knoflook. Wijntip: Civitas Pecorino Lunaria; glas 7.5

5.0

1 ratings

€ 25.50

Truffelrisotto

Met pompoen, oesterzwammen van de Pluktuin en Parmezaanse kaas. Wijntip: Spätburgunder Haltinger Stiege DE; glas 7.5

5.0

1 ratings

€ 23.00

Eendenbout

Gekonfijte bout van biologische Hollandse boerderijeend met zuurkool, gefrituurde polenta, gekarameliseerde witlof en gevogeltejus met bramen en Port. Wijntip: Spätburgunder Haltinger Stiege DE; glas 7.5

5.0

1 ratings

€ 27.50

Kaasfondue Vacherin Mont d´Or

23 oktober 2024
Nieuw

Inmiddels een klassieker in het najaar is onze kaasfondue van Vacherin Mont d’Or! Deze smaakvolle, roodflora winterkaas uit de Jura wordt in de oven bereid met witte wijn, knoflook en rozemarijn; geserveerd met diverse dips, brood en salade.

€ 50.00 p.p. (min. 2 pers)

Rode curry

Met paksoi, zoete aardappel, geroosterde bloemkool, limoen en koriander; geserveerd met basmatirijst. Wijntip: Ferrandière Grand Blanc, Domaine Paul Mas FR; glas 7.5

€ 23.00