Udang Peteh
Dinner
Pittige garnalen, gebakken in een rokerige, kruidige sambal van groene pepers, knoflook en tomaten. Licht zoet, lekker pittig en heerlijk sticky.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Dinner
Gulai Domba
Pittige, rijke lamscurry, langzaam gestoofd in kokosmelk en kruidige specerijen. Heet, vol smaak en puur traditioneel.
€ 21.50
Babi Kecap
Zacht gegaard varkensvlees in een zoete, kruidige Kecapsaus. Een echte Indonesische klassieker – vol umami, comfort en smaak.
€ 18.00
Sambal Goreng Tempeh
Krokant gebakken Tempeh in een pittige, aromatische sambal-kokossaus met verse kruiden en specerijen.
€ 16.50
Tahu Telor
De geliefde indonesische tofu en ei omelet met Tauge en kecap.
€ 17.50
Ayam Paniki
Kip gebakken in kunjit en kokos saus.
€ 18.50