Burrata | puglia
Voorgerechten
Buffelburrata op een bodem van rode bieten, verse vijgen, geroosterde amandelen en een balsamico honingdressing
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Voorgerechten
Vitello tonato | piemonte
Dungesneden kalfsmuis besmeerd met dikke tonijnmayonaise en shiitake
€ 13.00
Classico | venezia
Dungesneden runderhaas carpaccio, truffelmayonaise, parmigiano, rucola, pijnboompitten en zongedroogde tomaat
€ 14.00
Samurai | osaka
Met dille gemarineerde zwaardviscarpaccio, rivierkreeftjes en zeekraal
€ 13.00
天ぷら tempura | tokyo
Albacore tonijn met gemarineerde gamba's, paprika, haringkaviaar, couscous op een avocadopuree en groene mosterdmayonaise
€ 14.00
Reuze gamba's | ballina
Reuze gamba's in een krokant jasje van kadayif, geserveerd op een bodem van hummus en tomatensalsa
€ 14.00