Dry-aged carpaccio
Voorgerechten
dun gesneden carpaccio van dry-aged rib eye met een chutney van Amsterdamse uitjes en oude kaas
3.8
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Nieuw / oudMerel Van Zwieten
11 oktober 2024
Natascha Koelewijn
29 december 2023
Meer in Voorgerechten
Uiensoep
onze 'klassieker' met kaascrouton
4.9
3 ratings
€ 9.50
Bonbon van gerookte zalm en kreeftenmousse
met een salade van gerookte aardappel
€ 17.50
Gebakken geitenbrie
met gekonfijte bietjes, notencrumble en frambozendressing
€ 16.50
Steak tartaar
deze rauwe klassieker met ei/sjalot/augurk hoort in elke bistro thuis, bestel hem als voor- of hoofdgerecht
€ 14.00
Paté de campagne
klassieke Franse paté, die thuishoort in elke bistro geserveerd met ingelegde groenten van van Kesbeke
€ 18.00