Costillar de Cordero
Hoofd | Carnes
Lamsrack van de houtskoolgrillgrill met een saus van knoflook, tijm en honing
5.0
4 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (4)
Oud / nieuwIdo van Verseveld
1 november 2024
Barbara Sanchez
11 februari 2024
Sebas (JustBassie)
24 mei 2024
Rob Van Den Berg
5 september 2024
Meer in Hoofd | Carnes
Bife de chorizo
Entrecote van de houtskoolgrill. Geroemd om de perfecte combinatie van mals vlees en het randje vet aan de buitenkant
3.9
8 ratings
€ 28.00 / 38.00
Carnes mixtas
Mixed grill van ossenhaas, lamsrack, rib eye, spareribs en picanha van de houtskoolgrill geserveerd met frietjes met mayonaise en knoflooksaus
4.2
9 ratings
€ 38.00
Picanha
Rump cap / staartstuk van de houtskoolgril. In zijn geheel gegaard op de vetzijde waarna het langzaam naar de perfecte garing doorgaard
4.4
13 ratings
€ 29.00
Costillas de Cerdo
Spareribs afgelakt met onze huisgemaakte marinade
4.8
9 ratings
€ 25.00 / 35.00
Bife de lomo
Ossenhaas van de houtskoolgrill. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar
5.0
2 ratings
€ 29.50 / 41.50