Barrica Food & Wine Bar

Claim

4.5

34 ratings

Veel reviewers roemen het vriendelijke en attente personeel. De service wordt consequent als warm en gastvrij beschreven.
Uitstekende Service
Gezellige wijnbar met aangename buurtsfeer. Zowel binnen als buiten wordt de ambiance zeer gewaardeerd.
Sfeervolle Locatie
Uitgebreide selectie aan kwalitatieve wijnen wordt vaak genoemd als sterk punt.
Goede Wijnkaart
Meerdere gasten geven aan dat de prijs-kwaliteitverhouding aan de hoge kant is, vooral voor de porties.
Prijzig

#404 of 1470 restaurants in Amsterdam -

Wilhelminastraat 109, 1054 WB Amsterdam

+31 20 331 6624

16:00-01:00

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Starters

Pimientos de Padron

Gimme, gimme, gimme! Green, non-hot peppers straight from the oven. With oil, sea salt and lots of love from the chef. He says Hi!

5.0

1 ratings

€ 7.50

Calamata Olives

Greek, dark-brown olives, always nice to have.

5.0

1 ratings

€ 3.50

Bruschetta Tomato y Albahaca

Sourdough bread from Levain et le Vin with fresh tomato, basil and pesto oil, just how we like it.

5.0

1 ratings

€ 11.00

Bread & Tomato Salsa

The best sourdough bread from Levain et le Vin and our unbeatable home-made tomato salsa. Try it with one of our Spanish hams if you want to go all the way.

4.8

4 ratings

€ 6.50

Manchego

Forget all your problems and just eat Manchego.

4.0

2 ratings

€ 9.50

Pata Negra Red Label

'De Bellota Iberico'. These pigs eat acorns (the nuts) in the wild all.day.long. Aged for 35 months.

4.0

2 ratings

€ 17.50

Toast Anchoas

Anchovies from Spain, cured in olive oil and served on a toast with 'sofrito': a mix of sautéed onions, carrots and celery. We have the best of the best. But that's our not-so-humble opinion.

€ 4.00

Pincho Pata Negra

Love Pata Negra, but also love animals like we do? This is the one: 'De Bellota Iberico', where the pigs are raised on a farm with lots of running in the grass. Sourdough bread from Levain et le Vin, with mascarpone, topped with the Jamon and sherry-soaked figs.

€ 14.50

Marcona Almendras

Roasted in olive oil with rosemary and sea salt.

€ 4.00