Eetcafé Koevoet
Claim4.4
27 ratings
4.4
27 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
📋 Menukaart
Antipasti -voorgerechten -startes
Broccoli e gorgonzola
-Salade van Broccoli, Gorgonzola, gekarameliseerde peer en knoflookbroodkruimel. -Salad made of Broccoli, Gorgonzola and caramelized peer served with garlic-bread crumble
4.8
1 ratings
€ 15.00
Tagliere salumi e formaggi
-Plateau van Italiaanse kazen, charcuterie, ingelegde groenten en olijven. -Mix of charcuterie, cheese, pickled vegetables and olives.
3.4
2 ratings
€ 28.00
Carpaccio di mare
-Carpaccio van tonijn met mango, zucchini puree en gefrituurde kappertjes -Tuna carpaccio with mango sauce, zucchini puree and deep-fried capers.
€ 16.00
Provola alla pizzaiola
-Gerokte provolakaas in tomatensaus, oregano, basilicum en knoflookbroodcrouton. -Smoked provola cheese in tomato sauce, oregano, basil and garlic bread crouton
€ 15.00
Burrata e gamberi
-Romige mozzarella met rauwe garnalen, sinasappel saus, en amandelen -Creamy mozzarella with raw prawns, orange sauce and almonds
€ 32.00
Carpaccio di terra
-Dry-aged kalfsvlees carpaccio met dille en walnoten. -Dry-aged veal carpaccio with dill and walnuts.
€ 15.00
Primi piatti
Lasagna alla bolognese
-Lasagna met traditionele Bolognese saus(een saus van pancetta, gehakt, tomaten, ui, wortel, bleekselderij, eekhoorntjesbrood) en Bechamelsaus -Lasagna with traditional Bolognese sauce(sauce made of pancetta, minced meat, tomatoes, onion, carrot, celery, "Porcini" mushrooms) and Bechamel sauce
5.0
2 ratings
€ 24.00
'nduja e cuore di tonno
-Verse pasta met een saus van knoflook, 'Nduja (pittige smeerbare worst uit Calabrië, Zuid- Italië), "caviaar" van gedroogde tonijnhart en gekaramelliseerd uien -Fresh pasta with garlic, 'Nduja (spicy spreadable sausage from Calabria, South Italy), cured dried tuna heart "caviar" and caramelized onion.
5.0
1 ratings
€ 24.00
Genovese di polpo
-Verse pasta met Traditionele "Genovese di polpo" (octopus langzaam gegaard in uien saus), met pecorino-kaas en peterselie -Fresh pasta with Traditional "Genovese di polpo" (Sauce made of slowly coocked octopus in onions stew, with pecorino-cheese and parsley
4.8
1 ratings
€ 24.00
Carbonara
-Verse pasta met Guanciale(kinnebakspek), pecorino, zwarte pepper en ei. -Fresh pasta with Guanciale(pork cheek), pecorino, black pepper and egg.
4.7
5 ratings
€ 21.00
Allardiata
-Traditionele Pittige Verse pasta met "Colonnata-reuzel", in tomatensaus, met pecorino-kaas en basilico -Traditional spicy pasta with "Colonnata lard", in tomato sauce, with pecorino-cheese and basilico
€ 21.00
Nerano
-Verse pasta met gebakken courgettes, zwarte pepper, basilicum en "Provolone del Monaco" (kaas uit Campanië) -Fresh pasta with fried courgette, black pepper, basil and "Provolone del Monaco" (cheese from Campania)
€ 21.00
Secondi piatti
Costolette di agnello
-Lamskotoletten met bosbessensaus en yoghurtsaus. -Lamb chops with blueberry sauce and yogurt sauce.
€ 32.00
Filetto al gorgonzola
-Ossenhaas van het rund met Gorgonzolasaus -Beef tenderloin steak with Gorgonzola sauce
€ 32.00
Brasato al montepulciano
-Langzaam gekookt rund in Montepulciano d'Abruzzo-wijn, met pancetta, wortels, champignons en sjalloten -Slow cooked brased beef in Montepulciano d'Abruzzo-wine, with pancetta, carrots, champignons and shallots
€ 32.00
Baccalà alla napoletana
-Traditionele Bakkeljauw met tomaten saus en zwarte olijven -Traditional salted cod with tomato sauce and black olives
€ 30.00
Peperone ripieno
-Paprika gevuld met vegetarische ragu, gerookte provola, provolone, geserveerd op bechamelsaus -Stuffed paprika with vegetarian ragout, smoked provola, provolone, served on béchamel sauce
€ 26.00