Restaurant Karakter
Claim4.6
39 ratings
#15 of 105 restaurants in Arnhem - €€
Jansplein 49, 6811 GD Arnhem
4.6
39 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Schnitzel
€ 21.95
4.8
13 ratings
Hoofdgerechten vlees
Carpaccio van rund of hert
€ 10.95 / 14.95
4.5
8 ratings
Voorgerechten
📋 Menukaart
Voorgerechten
Geitenkaas
Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)
5.0
3 ratings
€ 10.95
Gerookte wildzwijnham
Op een salade van witlof, appel en rucola met gekarameliseerde walnoten en een zoete acetodressing
5.0
1 ratings
€ 10.95
Gamba's al ajillo
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
4.8
4 ratings
€ 10.95
Carpaccio van rund of hert
Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola (*hert: €4,- meerprijs)
4.5
8 ratings
€ 10.95 / 14.95
Eendenpate
Gemaakt van wilde eend geserveerd met toast en Preiselbeeren
€ 10.95
Gevulde champignons
Gevuld met noten, knoflook en kruiden, gegratineerd met brie
€ 10.95
Zalmtartaar
Van gerookte en rauwe zalm roomkaas. Geserveerd met veldsla, witlof en gekonfijte rode
€ 10.95
Hoofdgerechten vlees
Schnitzel
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek en uitjes geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
4.8
13 ratings
€ 21.95
Wildstoof
Van hert, zwijn en konijn met rode kool, appeltjes en aardappeltruffelpuree
4.0
1 ratings
€ 21.95
Diamanthaas
Geserveerd op een aarappel-pastinaakcreme met geglaceerde wortel en prei met pepersaus
€ 21.95
Pulled chicken
Geserveerd op een briochebroodje, met koolsalade, huisgemaakte BBQ-saus en frites
€ 21.95
Konijnenbout
Gestoofd met winterse kruiden geserveerd op hutspot met rozemarijn-wildjus
€ 21.95
Hert
Op twee manieren bereid: zacht gegaarde hertensukade en een hertenbiefstuk van de grill. Geserveerd met spruitjes en aardappeltruffelpuree met jus van oesterzwam
€ 21.95
Hoofdgerechten vis
Schelvisfilet
Geserveerd op een aardappel-pastinaakcreme met geglaceerde wortel en prei met beurre blanc
€ 21.95
Makreelfilet
Op de huid gebakken, geserveerd met hutspot en hollandaisesaus met Dijon-mosterd
€ 21.95
Mosselen
Vers geserveerd in een pannetje, met drie sausjes. Geserveerd met frites of brood
€ 21.95
Hoofdgerechten vegetarisch
Desserts
Crème brûlée
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje kaneel ijs
5.0
4 ratings
€ 9.95
Monchoutaart
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
4.4
5 ratings
€ 9.95
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
€ 9.95
Kaasbordje
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
€ 14.95
Speculaasparfait
Romig ijs met stukjes speculaas geserveerd met mandarijnensaus
€ 9.95
Apfelstrudel
Winterse klassieker geserveerd met vanillesaus en ijs
€ 9.95
Chocoladetiramisu
Huisgemaakt. Geserveerd met vers rood fruit
€ 9.95